site logo

Villaägarnas Dag 2016

Beijer Byggmaterial i Strängnäs ger 20% rabatt lördagen den 3:e september kl 11-14.

poster
Gäller endast medlem i Villaägarna under Villaägarnas dag 3/9.

Villaägarna finns över hela landet, och kommer i kontakt med husägare i mängder av villakvarter från norr till söder. Genom Villaägarnas Dag samlas alla lokalföreningar kring ett gemensamt evenemang för att få möjlighet att berätta om det dagliga arbetet med att underlätta vardagen för husägare.

Årets tema för Villaägarnas Dag är hur vi hjälper våra medlemmar till säkerhet och trygghet. Vi delar ut vårt medlemsmagasin Villaägaren och information om vår unika byggförsäkring Garanterat Renoverat™ till intresserade.

Tid och plats

Tid: lördag 3/9 kl 11:00 till 14:00
Plats: Beijer Byggmaterial, Fjädervägen 4 B, Strängnäs

Samarbete med Beijer Byggmaterial

Villaägarna har ett rikstäckande samarbete med Beijer Byggmaterial som är en av Sveriges största bygghandelskedjor med butiker på 66 orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Som medlem får du normalt 10 % rabatt på ordinarie priser i alla Beijer Byggmaterials byggvaruhus och i webbutiken. "Rätt pris-varor" samt vissa produktgrupper såsom tryckimpregnerat virke kan vara undantaget från rabatten. Rabatten gäller ej offererade produkter.

Extra medlemsrabatt under Villaägarnas Dag

20% rabatt på allt i butiken, utom kampanjvaror. Gäller endast medlem i Villaägarna.

20% höstrabatt på produkter från Mirro

På Beijer Byggmaterial kan du under hösten köpa garderober, garderobsinredningar och skjutdörrar från Mirro till 20% rabatt.

Mirro